Allan Østerdahl
Allan Østerdahl er netop nu aktuel med hans tredje album ”Puzzle & pop” – slutningen på hans planlagte triologi som tog sin begyndelse i 2009.

Allan Østerdahl med band leverer sange fra alle tre albums. Sange som har masser på hjerte – både musikalsk og tekstmæssigt. Publikummet vil blive taget med på en rejse ind i et blomstrende tekstunivers, som giver mulighed for eftertænksomhed og fordybelse. Alle sange leveres med Allans vedkommende vokal, og med et yderst kompetent og velspillende band.

Allan Østerdahl optræder med sit band, som består af Jesper O. Jakobsen på bas, Christoffer Holm Clausen på Fender Rhodes og Rasmus Riis Sitarz på trommer.

Koncertens varighed kan tilpasses spillestedet.

Soloudgivelser:
– Time & Tense(2009)
– Remove & Regret (2012)
– Puzzle & Pop (2018)

Se video her.

 

Witters syndrom
Witters Syndrom er et nyt indslag på Silkeborgs musikscene – og så alligevel ikke. Projektet, der ikke er et band, men et musikalsk og tekstmæssigt koncept, er centreret omkring musiker og sangskriver Troels Witter, der har været en del af Silkeborgs musikliv i næsten 30 år.
Witters Syndrom optræder som duo med Mads Witter og Troels Witter. Sangene er dybt personlige og vedkommende, og de danske tekster er raffinerede billeder af livet nu og her.

Se video her.