Liv & Lys – et koncertforedrag om CV Jørgensen

I 2020 fylder CV Jørgensen 70 år. Gennem ord, billeder, film og en masse sange tegner foredragsholder og musiker Troels Witter og guitarist Mads Witter et portræt af dansk rocks største poet.

Historien om CV Jørgensen er også en historie om en helt særlig periode i danmarkshistorien, hvor vi forlod krigenes skygge og gik fra bondesamfund til videnssamfund, fra rationering til forbrugsfest – og fra hippiebevægelse til individualisme.

CV Jørgensen har gennem hele sin karriere afspejlet denne udvikling, så historien om Carsten fra Lyngby er både 70 års danmarkshistorie og en fortælling om en ener i dansk musik. Undervejs runder duoen de fleste af CV Jørgensens pladeudgivelser fra debuten i 1974 og frem.

 Troels Witter: Journalist, foredragsholder, sangskriver og guitarist – og ikke mindst far til Mads. Har turneret med en række koncertforedrag og udgav i 2018 albummet ”Den Jord Vi Står På” med Witters Syndrom, som er et musikalsk projekt, han deler med sin søn.

 Mads Witter: Guitarist, trommeslager og keyboardspiller. Mads er et usædvanligt musikalsk talent, der sin unge alder til trods allerede har spillet et hav af koncerter i forskellige sammenhænge. Han spiller blandt andet i DAATBN, Silkeborg Guitarorkester og Witters Syndrom.