I over 3000 år har De Ti Bud været en moralsk rettesnor for menneskeheden.

De er ikke kun en religiøs verdensorden, men et menneskeligt grundvilkår, der stadig udgør fundamentet for hvordan vi har indrettet vores samfund.

Allan Østerdahl og Troels Witter er gået på jagt blandt vor tids største sangskrivere – blandt andet Depeche Mode, Paul Simon, The Beatles og Nick Cave for at finde ud af, hvilke aftryk De Ti Bud har sat sig i den moderne musik.

Gennem musik, ord og film tager de publikum med på en rejse, der både oplyser og underholder – og måske giver et par gode forslag til, hvordan vi kan blive bedre mennesker sammen.

Se video fra foredraget her.

Om musikerne:
Østerdahl / Witter har igennem de seneste fem år udviklet et helt særligt koncept for koncertforedrag, hvor ord og musik smelter sammen med billeder og film og giver en enestående, sammenhængende oplevelse. De har turneret med koncertforedrag om de største danske rocktekster, om musikåret 1967 og om De ti bud.

Allan Østerdahl: Sanger, sangskriver og guitarist. Har udgivet tre albums i eget navn og medvirket i en lang række musikalske sammenhænge.

Troels Witter: Sanger, sangskriver, guitarist og journalist. Omdrejningspunktet i Witters Syndrom, der udgav sit første album i 2018.