Danskere er sjældent til store ord. Men i sangene til kærligheden giver vores største sangskrivere fuld gas på livets mest overvældende følelser og graver dybt i det, der mere end noget andet adskiller mennesket fra skildpadder – nemlig evnen til at elske.

Østerdahl / Witter har samlet en buket af vores tids største kærlighedsange og leverer dem i helt nye fortolkninger, der viser kærlighedens mange ansigter. For ensomheden, længslen, angsten og glæden udspringer alle af mennesket behov for at elske og blive elsket.

Gennem ord, musik og billeder giver de to sangere et varmt og vedkommende billede af kærligheden på godt og ondt. Med ord og toner fra navne som Gasolin, Lilholt, Savage Rose, TV-2 og mange andre arbejder de sig ind til en forklaring på, hvad vi skal med kærlighedsangene – og med selve kærligheden.

Om musikerne:
Østerdahl / Witter har igennem de seneste fem år udviklet et helt særligt koncept for koncertforedrag, hvor ord og musik smelter sammen med billeder og film og giver en enestående, sammenhængende oplevelse. De har turneret med koncertforedrag om de største danske rocktekster, om musikåret 1967 og om De ti bud.

Allan Østerdahl: Sanger, sangskriver og guitarist. Har udgivet tre albums i eget navn og medvirket i en lang række musikalske sammenhænge.

Troels Witter: Sanger, sangskriver, guitarist og journalist. Omdrejningspunktet i Witters Syndrom, der udgav sit første album i 2018.